Bijuterii de baza

January 27th, 2012

Orice consilier in fashion recomanda sa incepem intotdeana compunerea unei garderobe cu  cateva piese de baza, asa zisele fashion basics sau must haves. Aceste sfaturi sunt focusate in majoritatea cazurilor pe piesele vestimentare, bijuteriile fiind lasate in plan secund. Astazi am hotarat sa dam postura de creatori de bijuterii pe cea de consultant fashion si sa-ti oferim un mini ghid al bijuteriilor de baza, piese care contureaza o colectie adaptabila oricarei situatii si anotimp.

1. Pandantivul sau cerceii cu diamante

Indiferent ca este vorba de pietrele brute sau finisate, diamantele vor ramane simbolul perfectiunii si puritatii, nu se vor demoda niciodata si se potrivesc oricarui moment de la o iesire la cafea pana la un eveniment unde dress code-ul este obligatoriu. Tinand cont de bugetul deloc neglijabil cerut de o asemenea achizitie o investitie mai putin costisitoare, insa care reuseste sa readea o parte din stralucirea diamantului sunt bijuteriile cu pietre Swarovski.

2.Perlele

Perlele sunt simbolul feminitatii si adauga charm intregii garderobe. Perlele de cultura sunt acum disponibile intr-o multitudine de marimi, culori si preturi, fiind accesibile pe scara larga, astfel incat adaugarea unei bijuterii cu perle in colectia ta nu-ti va dezechilibra bugetul, din contra se va dovedi o investitie fructuoasa.

3.Aurul

Alb, roz sau galben se mentine de secole in topul preferintelor datorita durabilitatii, maleabilitaii si evident, al frumusetii sale. Un lantisor simplu sau de care agatam un pandantiv insoteste cu succes o tinuta de strada sau una de gala.

4.Bijuterii cu piatra semipretioasa norocoasa (piatra relationata lunii tale de nastere)

In general fiecarei luni ii corespund 2-3 pietre semipretioase fiind la latitudinea fiecareia dintre noi care este mai potrivita sa ne reprezinte. Bijuteriile pot lua infatisarea unui pandantiv, cercei sau bratari charm si au de obicei o semnificatie puternica pentru purtator, fiind in acelasi timp si o pata de culoare in colectia de bijuterii.

5.Bijuterii unicat – create special pentru tine

Aceasta categorie este din perspectiva noastra expresia suprema a personalitatii si stilului. Indiferent ca este vorba de o bijuterie unicat ,,ready-made” sau de o bijuterie unicat creata exclusiv pentru tine, cu materiale pretioase sau nu, aceasta este de departe starul colectiei de bijuterii deoarece  te va pune cel mai bine in valoare.

Leave a Reply

*