Paris fashion week – trend bijuterii 2014

October 2nd, 2013

Colectiile ready to wear pentru sezonul primavara vara 2014 de la saptamana modei la Paris sunt o infuzie de energie cromatica, eleganta bruta si detalii inspirate de natura.

Armani si-a definit colectia ca fiind adresata unei femei libere sa zboare, delicata, insa curajoasa si care-i capabila sa-si poarte propria greutate.  Efectele delicate ale topurile din voal de sifon sunt contrabalansate de colierele din cristale ce se revarsa asemeni unui izor involburat.

Donna Karan aduce in prim plan un aer de amazoana accesorizandu-si colectia cu o serie de coliere geometrice realizate din piele.

La Dior ai senzatia ca este o calatorie in Alice in tara minunilor. Colierele si bratarile sale sunt asemeni unor liane ce se intind si cuprind tot ce le sta in cale.

,,O femeie mai senzuala ca oricand’’ este muza colectiei Chloe asa cum afirma directorul creativ al casei de moda, Clare Waight Keller. Bijuteriile sunt menite sa insoteasca discret tinutele, sa le completeze cu gratie fara sa incarce.

La Celine, in schimb, descoperim o explozie de texturi, grafica si culoare ce aduce parca in prim plan anii 90 si arta grafitti-ului.

La Bottega Veneta regasim inclinatia catre geometrie si bijuteriile statement pe care le-am remarcat si la Celine, insa in nuante mult mai temperate, menite sa accentueze imaginea teatrala, dramatica a colectiei sale.

 • Bottega Veneta

ready to wear 2014
ready to wear paris
 • Céline

  ready to wear paris
  paris ready to wear
 • Chloé

  ready to wear paris fashion week
  paris fashion week
 • Christian Dior

  dior ready to wear spring summer 2014
  paris fashion week
  christian dior paris fashion week
 • Donna Karan

  paris fashion week
  ready to wear paris
 • Giorgio Armani

  armani ready to wear paris
  ready to wear giorgio armani

  sursa foto: style.com

Leave a Reply

*